LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Buitenspeeldag 2015

Op 28 juni 2015 09:33:39 geschreven door Theunisse.

   
10 juni was het zover. De buitenspeeldag van onze buurt. Met een prachtig zonnetje en leuke activiteiten was het een groot succes voor zowel jong als oud.

De voorbereidingen waren al vroeg in volle gang. Een grote stormbaan moest opgeblazen worden, de spellen moesten op de juiste plek gezet worden, de zandbak moest worden geplaatst en het zwembadje gevuld.

Rond 13.00 uur kwamen de eerste kinderen. Bij de snoeppot moesten zij bij Jan een kaartje halen en meteen een gok doen naar het juiste aantal. Met 220 snoepjes zat Jens Sengers het dichtste in de buurt. Ook moesten er dierenbillen geraakt worden, eendjes gevangen en gesjoeld.

Voor de wat oudere kinderen was er de stormbaan. Hier werd flink geklommen, geklauterd en gebeukt. Veel kinderen liepen met rode koontjes rond van het rennen en de warmte. Zij konden zeker hun energie kwijt.
Gelukkig kwam Erna regelmatig met de snoeptrommel langs en zorgde Peter Loeffen voor een ijsje. Dat ging er wel in met dit warme weer!

Ook was er weer een zandbak en een klein springkussen en daar werd ook gezellig gespeeld door de jongste kinderen uit de buurt. Zelfs de nieuwste buurtbewoonster op de Oijenseweg nummer 10 kwam alvast met haar zoontje kennismaken. Als dat geen goed begin is…????

Halverwege kwam er nog een heuse clown. Ongelofelijk wat deze clown allemaal van ballonnen kon maken. Van bloemen tot zwaarden. Verder konden er cakejes worden versierd, nagels worden gelakt, haren worden gewafeld en nog veel meer. Rond 16.30 uur konden de kinderen hun kaartjes inleveren voor een welverdiend bakje friet.

We willen alle vrijwilligers en sponsoren nogmaals bedanken voor hun inzet en hopen volgend jaar weer op ze te mogen rekenen. Alle kinderen en ouders, bedankt voor de gezelligheid. Hopelijk hebben jullie genoten!


Foto's

Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.