LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Proef de sfeer van Jumbo Winterland!

Op 11 december 2014 19:26:44 geschreven door Dorien van Pinxteren.

   
Tijdens Jumbo Winterland kan iedereen genieten van hartverwarmende muziek, entertainment, lichtjes en natuurlijk de schaatsbaan. Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom samen genieten in van Jumbo Winterland in het centrum van Oss.
Jumbo Winterland is te bezoeken van dinsdag 16 december tot en met zondag 4 januari. Iedereen mag gratis van de schaatsbaan gebruik maken. Er zijn schaatsen te huur.
Kijk voor meer informatie over verhuur en openingstijden op www.winterland-oss.nl

Na een jaar zonder Jumbo Winterland in Oss is het nieuwe bestuur van de Stichting Jumbo Winterland Oss dit jaar voornemens een geweldige editie Jumbo Winterland Oss neer te zetten. Op de Heuvel wordt gezorgd voor vermaak voor jong en oud tijdens deze drie weken winterse sferen in het Osse centrum. Naast de ijsbaan is de organisatie voornemens een sfeervol horecapaviljoen te plaatsen op de Heuvel. De ijsbaan, het horecapaviljoen en de programmering maakt Jumbo Winterland Oss vanaf 16 december tot en met 4 januari dé winterse ontmoetingsplek voor alle inwoners van de gemeente Oss en ver daarbuiten.
Op 16 december wordt de opening om 11:00 verricht door burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, met het officiële startschot met Marco van Bergen van Jumbo Oss, waarbij ook 300 basisschoolkinderen aanwezig zullen zijn.
Lees meer op www.winterland-oss.nl


Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.