LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Een schone buurt, die slechts één Ommetje duurt

Op 30 juli 2014 11:14:37 geschreven door Dorien van Pinxteren.

   
Op zaterdag 27 september is het weer BURENDAG! Buurtvereniging Ons Ommetje viert dit met een leuke actie waarbij ze zich hard maakt voor een schone buurt. Dit wordt afgesloten met een heerlijke BBQ in de Soos aan de Oijenseweg 3. U wordt om 18.00 uur verwacht met een afvalzak met straatvuil.
Dit jaar vragen we aandacht voor een schone buurt. Dat doen we met een ludieke actie. Inmiddels hebben jullie een vuilniszak ontvangen. Verzamel de komende weken zoveel mogelijk afval uit uw straat en neem dit mee naar de BBQ. De mensen uit de schoonste straat ontvangen gratis loten voor de loterij. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen.
Van 18.00 uur tot 23.30 uur wordt er in de Soos weer een heerlijke, gezellige BBQ georganiseerd. Lekker eten, drinken en buurten voor een kleine vergoeding van slechts € 8,00 p.p. Kinderen slechts € 5,00. Daarnaast zullen er loten verkocht worden voor de loterij.
Het buurtfeest wordt dit jaar georganiseerd op BURENDAG. Het Oranjefonds heeft onze buurtschoonmaakactie goedgekeurd en heeft toegezegd dat we geld krijgen voor een partytent, die we kunnen gebruiken bij alle activiteiten van de buurtvereniging. Deze tent zal worden ingewijd boven de barbecue tijdens het feest.
DOE ALLEN MEE!
Tot ziens op 27 september.


Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.