LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Buitenspeeldag

   
Datum:14 juni 2023
Tijd:middag
Locatie:
Kosten:
Contact:Dorien van Pinxteren


Straatspeeldag 2023
Op woensdag 14 juni jl. was het weer zover, de nationale Jantje Beton straatspeeldag. Voor de tweede keer werd dit gehouden op het terrein van scoutinggroep Dr. Saal van Zwanenberg aan de Pattonstraat. Wat een prachtig terrein hebben we daar om dit mooie evenement te mogen organiseren. De scouting stelt hun terrein en gebouw geheel ter beschikking, hier zijn we heel erg blij mee!
Het weer was dit jaar ook weer fantastisch dus er was gezorgd voor voldoende water vertier. De brandweer kwam zelfs een bezoekje brengen dus de kinderen konden een kijkje nemen bij de wagen en mochten spuiten met de brandweerslang. Daarnaast waren er ook dit jaar weer meerdere springkussens, oud Hollandse spellen, cakejes versieren, schminken, een heuse tekenwedstrijd en niet te vergeten kapper Stacey (Stacey’s), die de kinderen voorzien heeft van een kleurtje of een mooie vlecht.
Aangezien er steeds meer kinderen komen spelen zorgen wij dat er EHBO’ers aanwezig zijn. Dit jaar mochten de kinderen ook zelf een verbandje aanleggen, hierdoor liepen bijna alle kinderen aan het einde van de dag voor nep een beetje kreupel 😉.
Na elk uitgevoerd spel kreeg je een stempel en bij meerdere stempels kon er wat lekkers gehaald worden, er zijn ijsjes uitgedeeld en de dag werd zoals elk jaar afgesloten met de lekkerste friet van Loeffen.
We willen hierbij alle sponsoren bedanken en uiteraard hopen wij volgend jaar op nog meer kindjes die komen spelen.
Tot volgend jaar!
Groetjes Sanne Langenhuizen en Doutzen Kleefstra
Ps. We zoeken altijd buurtgenoten die een handje willen helpen, dus wil je je alvast opgeven als vrijwilliger voor volgend jaar dan kan dat via tel. nr. 06-489 69 92.


Foto's

Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.