LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Paaseieren zoeken

   
Datum:8 april 2023
Tijd:11.00 uur
Locatie:Rozentuin Foulkesstraat
Kosten:--
Contact:Dorien van Pinxteren


Hier wat foto's en een stukje over het paaseieren zoeken. Het was weer een succes: kinderen waren enthousiast aan het zoeken en de ouders konden lekker bijkletsen in het zonnetje.

Op zaterdag 8 april was het weer zover: in het rozenperkje aan de Pattonstraat had de paashaas weer heel veel paaseitjes verstopt voor de kinderen uit de wijk! Het weer werkte gelukkig ook mee, waardoor de (groot)ouders heerlijk in het zonnetje konden bijkletsen met een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen enthousiast aan het zoeken waren.
De bak met gevonden eitjes werd steeds voller en de rozenperken steeds leger, terwijl de kinderen nog niet klaar waren met paaseieren zoeken. Daar werd al snel een oplossing voor bedacht: de gevonden eitjes werden gewoon opnieuw verstopt door de oudere kinderen, waardoor de jongere kinderen weer volop konden gaan zoeken!!
Na het zoeken kregen alle kinderen nog een cadeautje en werden de eitjes verdeeld zodat iedereen een zakje met eitjes meekreeg om thuis nog van te snoepen.
Kortom, het was weer een gezellige buurtactiviteit die wederom voor herhaling vatbaar is!

Groetjes, Evelien


Foto's

Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.