LogoBuurtvereniging Ons Ommetje

Buurtfeest 25-jarig bestaan

   
Datum:24 september 2022
Tijd:14.30-20.00
Locatie:Ontmoetingscentrum Meteoor
Kosten:--
Contact:Dorien van Pinxteren


Burendag Ons Ommetje 25 jaar
Feest bij De Meteoor
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag.
Daarom wil ik op de eerste plaats een groot compliment geven aan degene, die dit hebben georganiseerd. Wat een werk, maar het resultaat was geweldig.
Bij binnenkomst kreeg iedereen twee muntjes, te besteden aan een drankje en konden we een plek uitzoeken om te zitten. We kregen koffie met gebak. Het was niet zo heel erg druk, maar de sfeer en gezelligheid waren daar niet minder om.
Jan Ulijn kwam in het dialect over oud Oss vertellen, en werden vele foto’s van oud Oss getoond. Dit was echt heel interessant.
Ondertussen konden de kinderen die er waren spelen en spelletjes doen en stond buiten de ijscokar klaar om een ijsje te halen.
Daarna werd er bingo gespeeld, waar mooie prijzen mee te verdienen waren. (ik mocht me zelf tot een van de vele prijswinnaars rekenen en had een emmer vol levensmiddelen gewonnen, die ik goed kon gebruiken).
Ondertussen was de frietkar buiten gearriveerd en was er voor iedereen een slaatje. Iedereen kon buiten bij de frietkar friet en de nodige snacks gaan halen. Dit liet iedereen zich goed smaken.
Daarna kregen we vier aaneengehechte blaadjes met vragen over het bestaan van 25 jaar “Ons Ommetje”. Er zaten pittige vragen bij, maar mooi om te horen en te zien hoe iedereen druk in de weer was.
Nog eventjes gezamenlijk het glas heffen om te proosten. En zo kwam aan alles een eind en was het tijd om afscheid te nemen en huiswaarts te keren. Al met al was het voor mij en ik denk voor iedereen, klein en groot, een geweldig feest.
Nogmaals bedankt Wilhelmien, Anneloes en Wim.
Christien Fransen.


Foto's

Reacties

Geen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.